Zonder kracht géén zelfverdediging - Zelfverdediging en Weerbaarheid Praktijkgericht Leren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zelfverdediging? Wordt in ons krachthonk maximaal sterk!
Uw zelfverdediging aanmerkelijk verbeteren door uzelf te versterken.

'Zonder kracht géén kunde' zegt Adrie de Herdt als instructeur zelfverdediging steeds tegen zijn cursisten. Vandaar dat SPZ-training op de eerste verdieping van het bedrijfspand in Bussum een krachthonk ingericht heeft. Hier werken cursisten zelfverdediging zich regelmatig in het zweet. Zo sterk, dat het zweet in druppels van hun gezicht afloopt. 

Nog steeds vragen nieuwe cursisten aan Adrie of zij niet 'stug en stijf' worden van krachttraining. Zodra zij een paar sessies krachttraining achter de rug hebben, weten zij uit eigen ervaring dat krachttraining geen stijfheid en stramme bewegingen veroorzaakt. Cursisten zelfverdediging van Adrie de Herdt ontdekken juist dat zij dankzij de krachttraining behendiger worden, harder en langer rennen, verder springen, beter klimmen, verder gooien, harder slaan en schoppen en makkelijker werpen en klemmen. 

Er zijn zelfs cursisten die niet meer voor puur praktijkgerichte trainingen zelfverdediging naar Bussum komen, maar die enkel en alleen nog kracht komen trainen.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu